Over Ons

Bent u op zoek naar dé jeugdige soul, funk en pop coverband voor op uw bruiloft, jubileum, verjaardag of partij? Dan is Soulful Pocket de ideale band voor u! Onze swingende grooves, bekende meezingers, en unieke blazerssectie staan garant voor een feest waarbij de voetjes van de vloer komen. Met nummers van Stevie Wonder tot Aretha Franklin, en van Tower of Power tot Silk Sonic is ons repertoire erg breed. Toch wordt alles gebonden door hetzelfde: ontzettend fijne nummers, heerlijk dansbaar en meezingbaar, en herkenbaar voor jong en oud!

In goed overleg nemen wij u graag alle zorgen uit handen: wij kunnen al het licht en geluid voor ons optreden zelf verzorgen. U hoeft alleen nog maar het publiek te regelen! Ook over de rest van uw feest gaan we graag in overleg: zo laten we graag de setlist aansluiten bij uw feest en wensen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op.

Soulful Pocket is ontstaan vanuit coverband The Suits van het Kunstenhuis Idea. Na menig jaren als The Suits te hebben gespeeld, was het voor ons tijd voor de volgende stap het professionele circuit in. Zo hebben we al jaren speelervaring bij jublieumfeesten, poppodium De Peppel, huiskamerfestival Gluren bij de buren, de jaarlijkse Kunstmarkt in De Bilt, en menig andere gelegenheid in Zeist, de Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en omstreken van provincie Utrecht. Ook daarbuiten zijn uiteraard optredens mogelijk. Houd onze instagram (@soulful.pocket) in de gaten om te weten waar we nog meer van de partij zijn!